CONCURSUL S-A INCHEIAT
Extragerea la sorti a avut loc. Afla daca esti printre cei 100 de castigatori norocosi.
Home

Noutati

22.05.2013

Grupul austriac Lasselsberger a inceput productia de gresie portelanata pentru prima data in Romania, sub marca Cesarom, in fabrica Sanex de la Cluj-Napoca. Placile de gresie portelanata sunt cuprinse in sapte colectii speciale. Acestea adopta stiluri moderne, dar si clasice sau rustice si poarts nume sugestive inspirate de caracteristicile produselor - Boston, London, Cementi, Doga, Garden, Piazzetta şi Pietra di Mare. 

Vezi detalii

15.01.2013

Pentru anul 2013 Cesarom pune la dispozitia dumneavoastra 10 colectii noi, recomandate pentru amenajarea spatiilor de baie sau bucatarie, dupa cum urmeaza: Creta, Fantasy, Madras, Onix, Primavera, Satin, Life, Magnet, Metropolis si Opal. Alaturi de designerii Cesarom, la crearea celor 10 colectii noi au contribuit si designeri internationali, in acest fel putand fi realizate o varietate de decoruri cu design si efecte spectaculoase

Vezi detalii

19.07.2012

Lasselsberger Ceramics Romania a produs pentru prima data in Romania faianta Cesarom pe format 20x40 cm. Noul format permite ca placile sa se monteze atat pe orizontala, cat si pe verticala, extinzand in acest fel posibilitatile de amenajare.

Vezi detalii
Page:
  1. 1
  2. 2