Când particip

Perioada de desfăşurare a campaniei promoționale “CÂȘTIGĂ una din cele 100 de BĂI CESAROM® 2017” este 1 august 2017 – 31 octombrie 2017. Acum este cel mai bun moment să îţi amenajezi baia sau orice altă incăpere, cu plăcile ceramice de gresie şi faianţă marca CESAROM®.

Ce câștig

Punem la bătaie 100 de premii în cadrul campaniei “CÂȘTIGĂ una din cele 100 de BĂI CESAROM® 2017”. Fiecare premiu constă în decontarea valorii produselor marca CESAROM® înscrise pe bonul fiscal sau factura fiscală, dar nu mai mult de 1000 lei inclusiv TVA pentru fiecare bon /factură înscrisă în promoție.

Cum particip

Urmează cei 4 paşi simpli de mai jos, participă la concurs şi poţi fi şi tu unul dintre câştigătorii campaniei “CÂȘTIGĂ una din cele 100 de BĂI CESAROM® 2017”

 

1. VINO ÎN MAGAZIN ŞI CUMPĂRĂ PRODUSE CESAROM

Cumpără din orice magazin produse marca CESAROM®. Produsele participante la campanie sunt toate plăcile ceramice: faianță, gresie, brâuri, medalioane, decoruri marca CESAROM®.

 

2. ÎNSCRIE-ŢI BONUL SAU FACTURA

Înscrie-ți în formularul de mai jos bonul fiscal sau factura fiscală pe care apar produsele CESAROM® achiziţionate. Doar așa vei putea participa la tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor celor 100 de premii de până la 1000 lei (inclusiv TVA) fiecare.


 

3. URMĂREŞTE TRAGEREA LA SORŢI

Tragerea la sorți va avea loc în perioada 1-3 noiembrie, data exactă a extragerii urmând a fi anunțată pe site până cel târziu în 15 octombrie 2017. În urma tragerii la sorți vor fi desemnați cei 100 de câștigătorii cărora li se va deconta valoarea bonului fiscal/facturii fiscale cu care au participat la acest concurs, dar nu mai mult de 1000 lei inclusiv TVA, pentru fiecare câștigător.

 

4. FII UNUL DINTRE CEI 100 DE CÂŞTIGĂTORI

Rezultatele tragerii la sorți vor fi anunțațe pe site în data de 6 Noiembrie 2017. Important: participanţii la Campanie trebuie să păstreze bonul fiscal sau factura fiscală în original pentru validarea ulterioară a premiului. Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic de organizator, după care vor transmite prin Poştă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire, bonul sau factura fiscală în original înscrise în promoţie.

Mă înscriu

Cumpără produse marca Cesarom®, înscrie-ți bonul sau factura fiscală în formularul de mai jos şi poți fi tu câștigatorul uneia din cele 100 de băi din cadrul campaniei "CÂȘTIGĂ una din cele 100 de BĂI CESAROM® 2017"

Date de identificare participant

Date identificare BON FISCAL/FACTURA FISCALA

Terms and conditions

  • Te rugăm verifică încă o dată datele furnizate, în principal numărul de telefon şi adresa de e-mail. Acestea sunt necesare pentru a te putea contacta în cazul în care vei fi unul din cei 100 cășitigători.

Unde găsesc produsele din promoție

Poti cumpara produsele din orice magazin care vinde placi ceramice CESAROM®

Unde aflu toate detaliile

Ca să aflii mai multe detalii despre cum poți câștiga, ce condiții sunt să intri în posesia premiului și alte informații importante despre promoție, citește întregul regulament al campaniei aici:
Regulamentul campaniei promoționale “CÂȘTIGĂ una din cele 100 de BĂI CESAROM® 2017”