CONCURSUL S-A INCHEIAT
Extragerea la sorti a avut loc. Afla daca esti printre cei 100 de castigatori norocosi.
Home

Istoric

Sa imblanzesti pamantul, focul, apa si aerul, sa faci ceva durabil, cu grija, pricepere si pasiune timp de peste 50 de ani, sa ai curajul de a calca primul pe un drum nebatatorit, sa ai puterea de a crede in nou, in tine si in ceilalti, asta inseamna TRADITIE. Sa iti alegi partenerii, sa-i asculti si sa le incredintezi traditia de peste 50 de ani inseamna increderea ca ei o vor purta cu cinste mai departe.

Cesarom a produs pentru prima data in Romania gresia cu relief, vizibila si astazi in Gara de Nord si in majoritatea statiilor de metrou din Bucuresti, precum si caramizile antiacide rezistente la soc termic, livrate pentru un mare combinat chimic din Siria. Deasemenea, Cesarom a fost prima fabrica care a introdus pe piata din Romania faianta pe format mare 15x20cm.

Primul atelier de pictura manuala pe ceramica a functionat tot la Cesarom, realizand tablouri unicat pictate cu glazura si dubla ardere.

Cesarom a fost prima fabrica care a experimentat si introdus in tehnologia traditionala de placi materiile prime indigene: argile, caolinuri si feldspati. Timp de multi ani tot ce a insemnat scolarizare si perfectionare in domeniul utilajelor si a tehnologiei ceramice s-a realizat avand ca profesori specialistii de la Cesarom si Institutul de Cercetare a Materialelor de Constructii.

Traditie inseamna pentru Cesarom nu doar tehnologie, ci si oameni. Partenerii strategici de astazi ai Lasselsberger Ceramics Romania sunt partenerii traditionali care au inteles de-a lungul multor ani ca a construi impreuna este un vis frumos si perfect realizabil.

Traditie inseamna incredere, respect, sprijin in momente grele, dar mai ales realizari. Suntem bucurosi atunci cand partenerii nostri ne apreciaza si noi le respectam eforturile si le apreciem, in egala masura, realizarile pentru ca ultima veriga prin care se transmite mai departe traditia Cesarom sunt strangerile de mana ale partenerilor nostri.