CONCURSUL S-A INCHEIAT
Extragerea la sorti a avut loc. Afla daca esti printre cei 100 de castigatori norocosi.
Home

Managementul Calitatii

Placile ceramice pentru pereti sau pardoseli fabricate in Sanex SA Cluj Napoca si comercializate sub marca Cesarom se remarca prin calitatea deosebita, calitate determinata de tehnologia de varf cu ajutorul careia se realizeaza aceste produse, precum si de profesionalismul personalului societatii. Sistemul de management al calitatii ISO 9001, asigura si garanteaza constanta calitativa a produselor fabricate in baza Standardului European armonizat EN 14411.

Astfel produsele Cesarom respecta toate specificatiile tehnice armonizate - standarde de produs, reglementari legale pentru constructii si produse pentru constructii, precum si cerintele legale privind protectia consumatorilor.

Placile ceramice Cesarom definesc calitatea in Romania prin constanta dimensionala, rezistenta mecanica si chimica ridicata. Produsele livrate sunt ambalate in cutii de carton, paletizate pe europalet si protejate cu folie contractibila.

Colectiile Cesarom de gresie si faianta se pot folosi la placarea peretilor interiori si a pardoselilor interioare dar si exterioare conform specificatiilor tehnice ale fiecarui produs. Rezistenta placajelor interioare si exterioare este conditionata de respectarea normativelor de montaj, de manopera calificata si de calitatea materialelor auxiliare folosite (adezivi, chituri, etc).

Iso certified