Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului Cesarom, a lansat noile colectii ale anului 2013, inspirate de tendintele internationale din moda sau arhitectura urbana. An de an, urmarim tendintele stilistice din domenii precum moda sau design interior, lansand si in 2013, colectii ce se aliniaza trendurilor internationale in amenajari interioare.

 

Pentru 2013 am produs pentru dumneavoastra 10 colectii noi dupa cum urmeaza: Creta, Fantasy, Madras, Onix, Primavera, Satin, Life, Magnet, Metropolis si Opal. Alaturi de designerii Cesarom, la crearea celor 10 colectii noi au contribuit si designeri internationali, in acest fel putand fi realizate o varietate de decoruri cu design si efecte spectaculoase.

 

Ce se poarta in 2013: Motive florale, geometrice si formate mari

In anul 2013 pastram traditia ultimilor 8 ani, in care s-au lansat peste 100 de colectii, de a prezenta elemente estetice inovative, precum insertiile de detalii metalice glamour, seturi de decor cu inspiratie retro, contemporana sau moderna. In plus, cea mai mare parte a colectiilor contin doua modele diferite de decor, cu diverse optiuni de placare, pentru a raspunde astfel cerintelor tuturor clientilor. Detaliile metalice in nuante de auriu, argintiu sau cupru reprezinta, de asemenea, cele mai noi propuneri in materie de amenajare interioara si completeaza perfect decorurile geometrice, minimaliste, in timp ce motivele florale imbogatite cu efecte satinate continua sa ramana in topul tendintelor si preferintelor.

 

In tendintele anului 2013 raman formate de gresie 33x33 si faianta cu placare pe orizontala. Astfel, de la placile de mici dimensiuni, romanii trec tot mai mult la cele de 20 x 40 cm sau 25 x 50 cm. Cele doua formate sunt ideale pentru o amenajare moderna, pe orizontala si pastreaza echilibrul dimensional al spatiului limitat din locuintele romanilor.

 

Rafinament cromatic prin culori electrice si tonice

In ceea ce priveste culorile pe care le vor alege romanii pentru gresie si faianta in 2013, acestea vor fi electrice, tonice sau in nuante deja consacrate pentru eleganta si rafinamentul ce il inspira, precum bej, maro, mocca. In acest an, nuantele neutre de alb si gri se folosesc in contrast cu o culoare puternica pentru combinatii electrizante ce vor da forta unei ambientari de un rafinament minimalist. Numeroasele posibilitati de alternare a culorilor, texturilor si contrastelor fac din noile colectii o alegere tentanta pentru amenajarea locuintei, in ton cu tendintele anului 2013, iar decorurile propuse permit interpretari stilistice moderne ale spatiului ambiental.