Colectii_2012 

 

Noul format de faianta 20x40 cm lansat pe piata locala se regaseste in portofoliul Cesarom, alaturi de o multitudine de alte dimensiuni. Printre acestea se numara cele de 20 x 30 cm sau 25 x 40 cm pentru faianta si 30 x 30 cm sau 33 x 33 cm pentru gresie.

 

Acest nou format de faianta se regaseste in 5 dintre noile colectii de baie si bucatarie lansate in acest an: Emotion, Fusion, Forest, Project, Skin si au fost create de designeri specializati in amenajarea locuintelor.

 

Tendintele anului 2012 In ceea ce priveste amenajarea locuintei cu placi ceramice, anul acesta sunt la moda motivele florale si detaliile geometrice, alaturi de cele picturale. De asemenea, decorurile moderne, sofisticate sunt si ele la mare cautare, aducand oricarei incaperi un plus de rafinament. Texturile fine, ce imita pielea, lemnul sau pietrele sunt, de asemenea, in topul tendintelor in acest an. In ceea ce priveste culorile predominante, nuantele de bej, maro si ocru caracteristice stilului clasic si elegant, predomina in 2012 in materie de design interior. Pentru cei care doresc un interior inedit, gresia si faianta in culori indraznete si revigorante precum portocaliu, rosu, verde sau albastru, impreuna cu braurile si decorurile special create, sunt alegerea perfecta. Nonculorile sau tonurile de gri nu pot da, nici ele, gres, fiind ideale pentru un ambient sobru, mai ales in combinatie cu decoratiuni glamour.

 

Toate colectiile Cesarom sunt prezentate pe www.cesarom.ro.