Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului Cesarom si principalul producator local de placi ceramice, lanseaza un format distinctiv de placi de gresie portelanata in Romania, cu dimensiunea de 42x42 cm.

 

Decizia de a lansa un nou format de gresie portelanata a venit din dorinta de a ne alinia tendintelor pietei locale de profil, unde placile cu dimensiuni mari castiga teren, dar si trendurilor internationale. Noul format de gresie portelanata face parte din strategia de dezvoltare a sortimentatiei Cesarom, compania lansand periodic colectii noi in acord cu tendintele in domeniu. 

 

Formatul 42x42 da personalitate si se inscrie in zona de jonctiune dintre formatele clasice 40x40 si 45x45, devenind dimensiunea distinctiva a brandului Cesarom. Unul dintre cele mai mari beneficii de care dispune noul produs consta in aplicabilitatea sa, placile de 42x42 cm pretandu-se pentru amenajarea a diferite spatii, de la living, baie si bucatarie, la gradina, zone publice, institutii, reprezentand o solutie ce optimizeaza atat spatiile mari, cat si pe cele mai putin generoase.

 

Noul format 42x42 cm construieste o arhitectura moderna si da o noua dimensiune spatiului. Din acest motiv, prin lansarea sa, Cesarom devine o optiune tot mai importanta in piata proiectelor din Romania.

 

Pe aceasta noua dimensiune de gresie portelanata, Cesarom lanseaza cele 11 colectii ale anului 2014, urmand stilul clasic-traditional (colectiile Saturnia, Atlantis, Firenze, Milano, Travertine, Tek), rustic (colectiile Toscana, Ruggine, Arezzo) si trend setter (colectiile Geometric, Sunrock). Acestea au ca sursa de inspiratie tendintele in voga din domeniul amenajarilor interioare. Designerii italieni cu care colaboram cunosc foarte bine trendurile internationale in domeniu si inteleg specificul pietei interne. Astfel, cu atentie sporita la fiecare detaliu si cu multa creativitate au rezultat noile modele pe dimensiunile 42x42 cm.

 

Noul format lansat demonstreaza ca strategia diversificarii portofoliului prin aliniere la trendul din piata, atat din punct de vedere estetic (suprafata si dimensiuni), cat si tehnic (placa portelanata) consolideaza renumele Cesarom in piata din Romania.

 

 42x42