Grupul austriac Lasselsberger a inceput productia de gresie portelanata pentru prima data in Romania, sub marca Cesarom, in fabrica Sanex de la Cluj-Napoca. Placile de gresie portelanata sunt cuprinse in sapte colectii speciale. Acestea adopta stiluri moderne, dar si clasice sau rustice si poarta nume sugestive inspirate de caracteristicile produselor - Boston, London, Cementi, Doga, Garden, Piazzetta si Pietra di Mare.

 

Pentru cei care doresc un stil modern, Cesarom recomanda colectiile Boston, London, Pietra di Mare si Cementi. Inspirate de caracteristicile oraselor cosmopolite, Boston, London si cementi dau un aer urban-chic oricarui spatiu unde sunt folosite. Desi are un design clasic, finisajul si mixul de culori recomanda colectia Pietra di Mare pentru amenajari de efect. Culorile ce se regasesc in aceste colectii sunt bej, orange, maro roscat, gri si antracit.

 

Stilul cu accente rustice, prezent in colectiile Doga si Garden, este potrivit pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele publice. Culorile in care sunt disponibile cele doua colectii ofera spatiului un aer sofisticat, dar in acelasi timp apropriat de natura: bej-stejar, maro-nuc, roscat sau gri.

 

Imaginatia si creativitatea in designul amenajarilor se regasesc cu succes in colectia Piazzetta. Designul deosebit, inspirat de piatetele cochete din Italia, permite o varietate de optiuni de placare. Pietrele formeaza diferite modele in nuante de bej, gri si roscat-bej si se incadreaza in stilul rustic cu accente antice. Placarea cu o astfel de gresie portelanata este solutia perfecta pentru crearea unui spatiu departe de cotidian.

 

 Gresii portelanate Cesarom

 

Colectiile de gresie portelanata Cesarom sunt disponibile pe http://www.cesarom.ro si pe pagina de Facebook a companiei.