Home

Prezentare Companie

Cesarom este unul dintre brandurile cu tradiție din România, având o istorie de peste 50 de ani. Compania a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiți producatori europeni și mondiali de plăci ceramice (gresie, faianță, decoruri).


În prezent, la Cluj-Napoca, producția placilor ceramice Cesarom se realizează pe patru linii de fabricație: o linie nouă, de ultimă generație, de fabricație a plăcilor ceramice pentru pardoseli (gresie porțelanată), doua linii de fabricație a plăcilor ceramice pentru pereți (faianță) și o linie de fabricație a plăcilor de decor și brâuri.

Plăcile ceramice Cesarom definesc calitatea în România, fapt garantat de sistemul de management al calității, certificat ISO 9001/2000. Produsele Cesarom sunt atestate AEROQ/RENAR și au agremente tehnice aprobate de MLPAT.

 

Produsele Cesarom, recunoscute pentru calitatea deosebită și atenția acordată detaliilor respectă noile tendințe în designul interior și de suprafață și sunt menite sa satisfaca cerințele clienților noștri. Atenția pentru detalii începe încă de la alegerea materiilor prime folosite, care provin de la cei mai buni producători europeni și români.


Paleta largă de modele și culori precum și calitatea deosebită a plăcilor noastre ceramice au fost criterii ce au stabilit longevitatea brandului Cesarom.

Certificările produselor Cesarom atestă faptul că toate cerințele tehnice (planeitate, abateri dimensionale, rezistența la șocuri termice și abraziune, rezistența la agenti chimici) sunt conforme cu valorile standardizate la nivel European (EN 14411).

Gama de plăci ceramice (gresie, faianță, brâu, decor), multiplele tipuri de finisaje (mat, lucios, satinat, sidefat) și texturi (neted, relief, rustic sau modern), varietatea de combinații posibile, fac din Cesarom prima alegere în domeniu.

Tradiția de peste 50 de ani în producerea de plăci ceramice împreună cu puternica experiență internațională a grupului Lasselsberger aduc un aport considerabil calității produsului final numit Cesarom.